House Pop Alp

Alpine pop: in the centre of Courmayeur, a flat designed like a chalet with a pop soul

A house where context and person meet, creating spectacular contrasts.

In the centre of Courmayeur, this complete renovation of a prestigious and spacious flat took place after a design phase that allowed a better redistribution of the rooms.

wooden floors and walls

The predominant materials are mainly traditional, such as larch wood for the panelling, and antique oak flush with the floor, but are energised by the bright colours of the fabrics, carpets and modern radiators, such as blue, magenta and purple.

furniture by design

Artwork and pop installations, combined with contemporary furnishings, make this Alpine flat elegantly bold.

The project's creators

The team involved for this house:

technician
and designer

NH_consulente

consultant
business

NH_3d

developer
visual 3D

NH_direzionelavori

construction manager
.

NH_impresa

construction company
.

NH_falegname

master
carpenter

NH_posatori

experts
tilers

NH_impiantisti_1

installers
qualified